Beydağ Mesleki Eğitim Merkezi


Vizyon: Saygınlığı ve güvenilirliği ile bölgesinde lider, ülkesinde tanınan, Öğrenci, kursiyer ve eğitim çalışanları tarafından tercih edilen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Üretken, kendine güvenen, takım ruhu taşıyan. Mesleki bilgi ve beceriye sahip, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bireyler yetiştirmek ve iş hayatına kazandırmak.

Başarılar: METEF fuarına katılım,Beyaz Bayrak,Alanında Kaliteli ve Tercih Edilen Öğrenci Yetiştiren Kurum Olmak,halkımız ve Esnafımızın Saygısını kazanmış olmak.

Saatler: 08.35 - 16.50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları Projesi-2020
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 projesine başvuru
Kontenjan Bilgileri: 30

Telefon - 02325926507

Belgegeçer - (232) 592 6507

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://beydagmem.meb.k12.tr

Adres - Beyköy Mahallesi Hüdaverdi Aygün Sokak No.2 35790 Beydağ/İZMİR

Öğretmen :8
Öğrenci :76
Derslik :3
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :190
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Beydağ ilçesi ,İzmir´e 142 km uzaklıktadır.İlçemizdeki Zincir fabrikaları, ekonomik açıdan önem taşımaktadır.İlçemiz İzmir´in göç veren ilçelerindendir.(İşsizlik ve nüfusun azalması) Beydağ,Memurlar için Zorunlu bölge Hizmeti olarak geçmektedir. İlçemizde; incir,kestane,zeytin yetişmekte ve hayvancılık,arıcılık yapılmaktadır.Beydağ barajı,Beyköy mahallesi mesire yeridir.İlçemiz ,dağcılık sporu için uygundur.Yeşille ve doğa ile iç içe olmak istiyorsanız sizleri Beydağ´ımıza bekliyoruz.

Adres - Beyköy Mahallesi Hüdaverdi Aygün Sokak No.2 35790 Beydağ/İZMİR

Ulaşım Okulumuz Beydağ ilçe merkezine 3 Km. uzaklıktadır.Okulumuzun bulunduğu Beyköy mahallesi, Beydağ´ın sayfiye ve dinlenme merkezidir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 Km.